Blogg

 Jäklar, har en viktig inlämning i morgon som jag suttit hela kvällen för att få färdigt och vad händer när jag ska skriva ut den då!!

Jo mina bläckpatroner är slut och det blir ett randigt sudd, gaah behöver ha tag i nya bläckpatroner snabbt.
Vad trött jag blir på mig själv, jag kunde ju kollat upp detta innan, sett till att vara färdig i tid alternativt kollat med någon annan.
Nu blir det tidig uppstigning i morgon så jag får skrivit ut det och sen är det banne mig jag som beställer nya bläckpatroner med en gång när jag hem kommer!!! 

Usch morgondagen kommer bli jobbig i morrn alltså, inte nog med detta men sen har vi en nätverk inventering på jobbet dessutom. 
Det får bli en lugn helg som tröst sen, ska ge mig ut i skogen  och ge våra stackars vilda djur lite mat.
Vi brukar ju stödutfodra dem för säkerhets skull när det bli så stränga vintrar som nu.Såg förresten något lustigt
http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2298631/expert-lugnar-efter-larm-om-felmatning 

Jägare som påstått att man inte ska stöd utfodra med hö då det kan vara skadligt för rådjuren!Konstiga jägare må jag då säga för häromkring så ger just väldigt många jägare hö till viltet som stöd. Och då menar jag mer ell mindre varenda jägare.Förresten en liten detalj som antijaktdjurvänner gärna glömmer, vilka det är som inte bara snackar en massa om att vara djurvänner utan faktiskt också är de som rent praktiskt hjälper till och bekostar foder så de ska slippa gå en lång plågsam och utdragen död till mötes när maten inte räcker till!


Currently rated 3.0 by 5 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed