Blogg

Finns det mer än vi på denna plats?


skrivet den 20 jun av Admin, klockan:14:16
Jag har funderat mycket på om vi verkligen är ensamma på denna planet? Jag säger så här! Klart att vi INTE är, varför skulle vi  vara det? Klart det finns massor med annat? Och vad händer när vi dör? Inbillar vi oss när det "spökar" omkring oss. Allvarligt så tror jag inte det. Jag har känt närvaro många gånger och varje gång jag känt den så har jag frågat mig om det verkligen inte är inbillning!? Men nej, det har inte varit det. Och, varför står djuren och kollar på en plats och morrar eller skäller. Jag tror inte alls att vi är ensamma, men ändå är jag lite rädd för döden. Egentligen borde man ju inte vara det. Men tänk om man fastnar och tror att men lever och sen sakterligen fattar att man är död. Sååå vidrigt hemskt fruktansvärt det skulle vara!! Nää jag vill veta, fast jag inte vill veta? Någon som vet där ute?

Currently rated 1.7 by 162 people

  • Currently 1,746913/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed