Blogg

Hosted backup & varför man inte ska plugga


skrivet den 21 jan av Ida, klockan:13:22
 

Så nu har jag fixat och donat för att ha lite ordning i mitt liv inför framtiden. Har beställd hosted backup till alla mina filer. Skönt för nu kommer jag aldrig behöva vara rädd för att förlora viktiga filer eller andra dokument. Kan dessutom komma åt dem varifrån jag än är.

 

På tal om att plugga eller snarare varför man inte ska plugga, det finns ju ganska många orsaker till detta. Har hittat några lite mer udda.

 

Orsak ett, mord kan ske pga universitet

http://www.expressen.se/nyheter/1.2299480/civilpoliser-spanade-pa-universitetschefen

 

Egentligen är det verkligen riktigt jäkla otäckt med den här kvinnan Eva, tänk att en sån totalt psykotisk stolle som hennes chef finns på ett sånt ställe.
Mitt i djungeln av universitetsstudenter och högre utbildning, det är väl som man brukar höra efter att lik i garderoben kommit ut. Men oj inte han/hon som är så trevlig, det hade vi aldrig kunnat tro osv.

 

Men det är väl lite det som är grejen, farliga och eller sjuka människor går ju inte runt och har detta stämplat i pannan. De flesta av dem är så duktiga på att dölja vad som döljer sig inom dem att ingen har en chans att komma på det endast genom att umgås. Men viss finns det säkert ofta en del konstiga tecken där om man så bara vore lite mer uppmärksam. Men det är väl mänskligt att gärna blunda för det som är otänkbart och bara inte kan vara sant.

 

Hur som är det ruggigt otäckt att sånt händer mitt bland oss.


Currently rated 1.5 by 117 people

  • Currently 1,547008/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed