Blogg

Tur med nyckelband


skrivet den 21 jan av Ida, klockan:11:06
 

Snacka om att ibland ha tur i oturen, jag fick in min jäkla inlämning till slut efter många om och men. När jag väl vaknade upp i morse och insåg att jag kommer inte hinna få tag i bläckpatroner så tidigt utan jag måste se till att ge mig iväg och skriva ut eländet istället.

Bara det att jag rantade runt hur länge som helst och kunde bara inte hitta varken något USB eller nån skiva att spara ner det på.

Och tiden gick och gick och än mer panik fick jag.

Så kom jag på, jag har ett USB i mitt nyckelband! Snacka om tur med nyckelband, var någon sorts presentreklam jag fick en gång innan.

 

Ha ha.

 

På tal om tur, världens mesta turblötdjur bläckfisken Paul är tydligen död nu.

Bläckfisken ifråga blev världskändis under fotbolls VM där han lyckades tippa in rätt matchvinnare för alla Tysklands matcher.

Nu så ska han tydligen hedras med en två meter hög plaststaty

http://www.expressen.se/sport/1.2298969/blackfisken-paul-far-en-egen-minnesstaty

 

Men nu måste jag snart se till att fortsätta med pluggandet, känns bara väldigt trögt nu. Har pluggat i ganska många år och det börjar kännas. Ska bli så himla skönt när det är slut så jag kommer över i det verkliga livet och kan börja leva på riktigt. Visst jag jobbar ju en hel del också men det blir ändå inte riktigt samma sak i längden. Det här att ändå hela tiden ha plugget också. Förstår verkligen de som inte orkar läsa vidare, det är egentligen helt sjukt när man tänker på hur många år man tillbringar i skolbänken idag.


Currently rated 3.0 by 5 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed